Для сохранения аромата сухие листья рекомендуется растирать в порошок и хранить в герметично закрытой посуде. Свежую зелень добавляют в блюдо непосредственно перед подачей на стол, сухую — за 1-2 минуты до готовности.
Источник: supersadovod.ru
Для сохранения аромата сухие листья рекомендуется растирать в порошок и хранить в герметично закрытой посуде. Свежую зелень добавляют в блюдо непосредственно перед подачей на стол, сухую — за 1-2 минуты до готовности.
I all the time emailed this website post page to all my
friends, for the reason that if like to read it
after that my friends will too.
Thanks for sharing your thoughts on best website hosting.
Regards
I feel this is among the such a lot vital information for me.
And i’m glad studying your article. But should observation on some common things, The website taste is ideal, the articles
is actually nice : D. Just right job, cheers
Very descriptive blog, I loved that a lot. Will there be a part 2?
I all the time used to study paragraph in news papers
but now as I am a user of net therefore from now I am using net for content,
thanks to web.